Wist je dat?
-Ons record ‘niet' tanden poetsen op 3 dagen staat op naam van Annemieke
- We op 1 avond metz'n drieën 4,4 liter wijn hebben gedronken en Sanne en Annemieke de kroon spanden
- We verslaafd zijn geraakt aan TimTams en we het vaak klaarspeelden de hele pak koekjes in 1 keerleeg te eten.
- Sanne onze onderduikster op de campings was en hierdoor dus illegaal op de camping sliep
- We ook heel wat afgejat hebben, zoals: douchegel, bodylotion, afwasmiddel, wc papier, bestek, kaart, theedoeken, zout, kaas, thee.
- We als 3 diëtisten flinke snollers zijn, maar Sanne onze grootste snoepkont is
- Annemieke en Anne-Mieke overal foto's maakte van Anne-Miekes voeten en 1 foto hebben met 3 Annemiekes voeten en1 foto met 3 Johanna's
- Sanne onze grootste frotkont is
- Annemieke en Anne-Mieke voor het eerst in hun leven een skydive sprong gewaagd hebben- We 1 nacht en 2 dagen dezelfde kleren hebben gedragen
- Annemieke haar record dezelfde kleren aanhebben op 7 dagen staat, maar Sanne de tel kwijt is met haar jurk
- Anne-Mieke voorbereid is met goede muziek (over smaak valt te twisten)
- We Hebreeuws en Mandarijn geleerd hebben
- We voor het eerst in ons leven links gereden hebben
- We geprobeerd hebben om de wasmachine te saboteren met wattenstaafjes
- We met de vuile was door de supermarkt zijn gelopen en met de vuile afwas door het tankstation
- Anne-Mieke nog nooit zoveel verkeersovertredingen in steden heeft begaan en we hierdoor zelfs een parkeerboete opgelopen hebben, maar Annemieke de grootste misdadiger is door zonder rijbewijs en bril te rijden
- Anne-Mieke recordhoudster is in grappige uitspraken
- Ons reisliedje 'Dynamite' is geworden
- Annemieke het klaarspeelt op het vliegveld omgeroepen te worden
- Anne-Mieke zelfs in haar slaap niet stil is
- Sanne erg grappig is als ze gedronken heeft, ze zegt van het ene op het andere moment 'ik ga' en zoef weg is ze
- We heel wat afgenaaid hebben hier, maar dat Sanne het zelfs klaar kreeg uit haar broek te scheuren, zou ze aangekomen zijn door al dat lekkers? Of misschien toch niet?
- Onze buschauffeur steeds zei ‘dat alles zoveel mooier was als het regende', uhuh denken wij ook, NOT!- We veel verschillende maaltijden hebben gegeten, het een een groter succes als het ander was, daarom hadden we hiervoor verschillende uitspraken zoals: eetbaar, is binnen te houden, maar natuurlijk was het ook ooit erg lekker.
- Australië en Nieuw Zeeland the time of our life was.
Hey Sanne,
Wat is de tijd gevlogen... maar wat hebben jullie veel meegemaakt.. Een tijd om nooit meer te vergeten!! Ik vond het erg leuk om jullie verhalen te lezen.. Nou ben ik binnenkort ook benieuwd naar de foto's... Nou tot snel maar...
Groetjes xx Tanja